Torty obsahujú:

  • Sušené ovocie (ďatle, slivky, hrozienka, marhule) – tvorí zaklad korpusu v kombinácii s orieškami
  • Oriešky (kešu, mandle, pistácie, lieskovce, píniové, makadamiové orechy, arašidy) – tvoria základ korpusu
  • Semienka (slnečnica, ľan, chia, mak) – tvoria základ korpusu v kombinácii s orieškami
  • Čerstvé a mrazené ovocie – vitamíny a minerály, ktoré tvoria krémovú vrstvu torty
  • Kokosový olej a kakaové maslo – na stuženie krémových vrstiev torty
  • Rastlinné mlieka (kokosové mlieko, mandľové mlieko) – pridávajú sa do krémovej časti torty
  • Sladidlá (agáve sirup, kokosový sirup, kokosový cukor) – všetky použité sladidlá majú
    nízky glykemicky index a sú vhodné aj pre diabetikov
  • Dekorácie – kokosové chipsy, kakaové bôby, mrazom sušené ovocie, jedlé kvety…

Post a Comment